2024. április 15., hétfő

Alapítók: Sajnálatos - Maráczy Tibor: Van még lejjebb is?

 

Sajnálatos

Akik megtisztelnek bennünket azzal, hogy rendszeresen olvassák szerény hivatalos kiadványunkat, biztosan emlékeznek rá, hogy keresztény nagy ünnep közeledtével, még az átlagosnál is vissza fogottabban szoktunk írni, kerülni szoktuk a rázósabb témákat, és inkább, az ünnephez kapcsolódó írásokat jelentetünk meg. Így terveztük ebben az évben is, hiszen idén elég korán van húsvét. Ugyan számoltunk a politikai élet felpezsdülésével, de bíztunk abban, hogy mivel a hivatalos kampány kezdete csak április 20-án kezdődik, a politika szereplői visszafogják magukat, világnézetüktől függetlenül. Sajnálatos, nem ez történt. Először a kozmopolita oldal, majd március közepén a polgári oldal is nyilvánosságra hozta polgármester jelöltjének a nevét, illetve az önkormányzati képviselőségért indulók névsorát. Lépéskényszerbe kerültünk. Ez a számunk az eddig megszokottak szerint pont Húsvét napján kerülne kiadásra. Keresztény értékrendünkkel ellentétes, hogy a Feltámadás ünnepén részben politikai, részben közéleti tartalommal bíró újságot adjunk ki, ezért ezt a számunkat április 2-án jelentetjük meg.

Reménykedtünk, hogy legalább a nemzeti-keresztény oldal vezetése megvárja ezt a nagy ünnepet, amelynek áldása minden emberre rászáll. Más kérdés, hogy vannak, akik ezt az áldást elutasítják, és vannak, akik örömmel fogadják. Még szomorúbb, hogy a politikai térképünkön van egy csoportosulás, amelynek gátlástalansága nem ismer határt. Az, hogy számukra a Húsvét semmit nem jelent, értjük. Sokan vannak így. Azt azonban már kevésbé, hogy a jóérzés egy szikrája sincs bennük. Őket nem anya szülte? -cf szokták ilyenkor kérdezni. A válasz egyértelmű, igen, anya szülte. Csak náluk valami félrecsúszott. Egyik alapítónk, Maráczy Tibor hosszú töprengés után tette közzé az 5. oldalon olvasható írását. Ölte magát, hogy az írással nem e vét a szeretet parancsa ellen? Végül is, Jézus azokért az emberekért is meghalt a kereszten. Azzal sikerült meggyőzni, hogy Jézus is elővette a korbácsot, amikor nem volt már más lehetőség. Mert olyan emberek, bankárok, pénzért mindent vállalók álltak a túlsó oldalon, akiket csak így lehetett a templomból kiűzni. Pál apostol figyelmeztet bennünket arra, hogy a testünk templom, a Szentlélek temploma. Ebből következik, hogy aki az embert, a templomot gyalázza, azzal szemben helyénvaló az erélyesebb fellépés. Nincsenek illúzióink, ez az írás, ha el is jut hozzájuk, lepereg róluk. Szinte halljuk: -Ki ez a kis mitugrász? Azonban Isten számon tartja minden cselekedetünket. A jót is, a rosszat is.

Alapítók

Van még lejjebb is?

Kérdeztük már sokszor a DK vezérek és tagjaik ámokfutását látva. És mindig sikerült bebizonyítaniuk, hogy van. A plakátot látva ismét feltehetjük a kérdést: van még ennél lejjebb is? Ez a plakát egyértelműen a gyűlölettől és hatalomvágytól fűtött, emberek „szellemi” terméke. A gátlástalanság magas szintű kifejeződése, amely bizonyítja, hogy a DK tagjai senkivel és semmivel nem törődnek a hatalomvágyuk és gyűlöletük elvakult tobzódása közben.
Egy sajnálatos, bűnös és minden józan értelemmel elítélendő társadalmi jelenség politikai szintre emelése már magában is undorító. Különösen akkor, ha szélesebb társadalmi rétegekben is fellelhető, amint ez az utóbbi időben kiderült.

Kiemelten visszatetsző egy olyan politikai csoportosulás részéről, akiknek politikai pártcsaládjában olyan országok politikai csoportosulásai is vannak, amely országban komolyan szóba került a pedofília engedélyezése. Az aberráltság támogatása sajnálatos módon magával hozza, hogy a szexuális eltévelyedés egészen szélsőséges esetei megszaporodtak. Azok, akik kiengedték a gonosz szellemet a palackból, elvesztették erkölcsi jogosultságukat mindennemű ilyen témájú kritika megfogalmazása iránt. Isten? Aki Istenben hisz és igyekszik annak parancsai szerint élni, abból nem lesz szexuálisan ilyen visszaélést elkövető ember. Haza? Mi köze a pedofíliának a Hazához? Különösen egy olyan országban, ahol a világ legszigorúbb gyermekvédelmi törvénye van hatályban! És főként, mi köze van a DK (Dobrev Klára) vezetésének és tagjainak a Magyar Hazához, akik saját bevallásuk szerint Brüsszelben minden erejükkel a Haza ellen dolgoznak? Nem tudjuk, hogy a képen látható mocsok a gyűlölettől elvakult vezetők nem régen, több mint 1 milliárdért vásárolt három lakás egyikében, vagy a zsidó családtól rabolt villában fogalmazódott e meg és öltött látványtervet, de az kijelenthető, hogy alkalmas gyűlöletkeltésre, (a DK ellen), árokásásra, bizonyítja, hogy sokat tanultak Goebbelstől, és nincsen érdemi mondanivalójuk a társadalom felé.

Maráczy Tibor